Campioana gafelor: Dancila s-a blocat in traficul bucurestean si l-a ratat pe Juncker

Viorica Dăncilă, cunoscută drept regina gafelor, a mai reuşit o „performanţă”: să rateze intalnirea programată cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Liderul de la Bruxelles, care aterizase la Aeroportul Baneasa, a aşteptat-o pe Dăncilă cam cinci minute, după care a plecat la Summitul Initiativa Celor Trei Mari, găzduit de Presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni.

Dancila si Juncker

Dancila si Juncker (foto: revista22.ro)

Potrivit Adevarul.ro, Dăncilă trebuia să-l intalneasca pe Juncker la ora 18.00, la salonul oficial al Aeroportului Băneasa. Seful executivului european a aşteptat-o pe Viorica Dăncilă, iar apoi a plecat. La ora respectivă, Dăncilă era blocată în traficul din Bucuresti.

O gafă, 2 versiuni: Guvernul vs. sursele prezente la Baneasa
Guvernul spune că vinovaţi sunt SPP si Delegaţia Comisiei Europene în România. Delegaţia ar fi transmis o oră de aterizare greşită, in timp ce SPP l-a preluat prea repede pe Juncker şi l-a dus direct la hotel.

„La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa. Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegaţia preşedintelui Comisiei Europene de la scara avionului şi a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată“, susţine Guvernul.

Surse: SPP a mai dat o tură de pistă. Juncker a cerut să plece
Un oficial prezent la Băneasa, a povestit cum s-au intamplat lucrurile. „Aeronava cu care a venit în România şeful CE chiar a mers mai uşor pe pistă după aterizare, pentru că Dăncilă era blocată în trafic. Apoi coloana SPP a mai dat o tură de pistă, după care a ieşit în faţa Aeroportului, unde a mai dat o tură de rond, poate-poate apare. N-a apărut, aşa că Juncker a decis să plecăm“.

Interesant este faptul ca Dăncilă insăsi a insitat să aibă o întalnire cu şeful Comisiei Europene, care a venit la Bucureşti invitat de preşedintele Klaus Iohannis, deci fără nicio legătură cu Guvernul.

Comments

comments

3 Responses

  1. septembrie 22, 2018

    […] ce a ratat prima intalnire programata luni cu Presedintele CE Jean-Claude Juncker la aeroportul Baneaza, Viorica Dancila a […]

  2. septembrie 26, 2018

    […] extrem de îngrijorat de situația din România. Am întrebat-o astăzi pe prim-ministrul Viorica Dăncilă despre corupție și despre independența justiției. Vom fi intolerabili în ceea ce privește […]

  3. septembrie 26, 2018

    […] în timpul protestului din 10 august. Doar ca aşa cum ne-am obişnuit, Dăncilă a făcut o nouă gafă în timpul discuțiilor spunand ca jandarmerita a fost agresata de „protestanți” în loc de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.