Bitcoin adoptat: Aceste companii acceptă BTC ca mijloc de plată

Bitcoin este aur digital!!! Aceasta este poate cea mai discutată teză pe care o veți descoperi în mass-media atunci când vă scufundați mai adânc în misterele celei mai celebre criptomonede din lume. Mulți analiști și investitori caută stabilitate pentru că se tem de inflație, iar Bitcoin a fost creat pentru a fi o rețea monetară și, prin urmare, este privit ca fiind cash digital ce poate fi utilizat pentru plăți.

Bitcoin (foto: wikimedia commons)

În timp ce Bitcoin nu este acceptat în multe tranzacții de zi cu zi, numărul de magazine online și companii care acceptă BTC crește mai mult ca niciodată. Rămâne deschisa discutia dacă este posibil un trai fără euro sau numerar. Doar câțiva “bitcoineri” au optat pentru un astfel de mod de viata cheltuind și acceptând doar Bitcoin, dar bine-nteles nu trebuie să mergeti atât de departe.

Microsoft – Cumpărați software cu Bitcoin

Microsoft acceptă Bitcoin pentru produsele software din magazinele sale Windows și Xbox. În afară de acceptarea BTC, compania dezvoltă și aplicatii pe blockchain-ului Bitcoin. De exemplu, platforma ION de gestionare a identității folosește blockchain-ul Bitcoin pentru a face ca parolele, numele de utilizator și alte acreditări de conectare să devină inutile.

ShopinBit – Achiziționați orice folosind BTC

ShopinBit este un magazin online axat pe acceptarea criptomonedelor. Sediul central este situat în Berlin. Nu numai că acceptă Bitcoin și alte câteva cryptos, dar livrează și orice la cerere. Dacă doriți ceva care nu este în magazin, aceștia oferă un serviciu de concierge pentru a achiziționa articolul exclusiv pentru dvs. Cu ShopinBit, practic nu trebuie să mai optați pentruplata in  numerar.

Shopify – La shopping cu Bitcoin

După cum știți, Shopify nu este un magazin online, ci un furnizor de servicii pentru companiile care gestionează o afacere. În mai 2020, Shopify a implementat plata in monede virtuale ca o noua opțiune. Comercianții au posibilitatea de a accepta Bitcoin prin Coinbase Commerce, Bitpay sau Coinpayments. De asemenea, ar putea opta să accepte și alte criptomonede.

Există 1 milion de afaceri în întreaga lume care au la bază Shopify. Nu le putem găsi și enumera pe toate aici, dar dacă sunteți în căutarea unor magazine care acceptă Bitcoin ca mijloc plată, poate doriți să începeți cu magazinele online ce folosesc platforma Shopify.

Expedia – Călătorește cu Bitcoin

Expedia acceptă și BTC. Bitcoin vă deschide lumea, deoarece Expedia vă va permite să călătoriți în locurile cele mai îndepărtate de pe pamant. O excursie distractivă la plajă sau o vizitare a unuia dintre cele mai uimitoare orașe din lume? Nu contează ce opțiune este mai atractivă deoarece, în orice caz, plătești călătoria cu Bitcoin.

Gyft – Cumpărați carduri cadou cu BTC

Uneori este complicat să găsești un cadou adecvat pentru o zi de naștere sau pentru orice altă ocazie. În acest caz, ați putea dori să luați în considerare un card cadou în loc de ceva plictisitor. Gyft vă va permite să cumpărați carduri cadou de la peste 200 de comercianți online folosind Bitcoin.

Bitdials – Schimbă Bitcoin pentru articole de lux

Ceasurile au devenit din ce în ce mai scumpe în timpul crizei Corona. În timp ce mulți cumpărători caută o altă investiție, alții caută să dețină un ceas frumos. Rolex, Patek Philippe și Hublot sunt doar câteva mărci disponibile pe Bitdials. Sunt disponibile și alte articole de lux și, dacă doriți să schimbati aurul digital pentru cel fizic, atunci Bitdials ar putea fi locul pe care doriți să îl vizitați.

Ledger – Portofele hardware pentru securizarea cripto-ului dvs.

Ledger este compania care produce cel mai răspândit portofel hardware disponibil pe piață. Ledger Nano S sau X poate stoca nu numai Bitcoin, ci și o varietate de alte monede digitale. Inutil de mentionat că o companie atât de adânc înrădăcinată în industria criptografică acceptă, de asemenea, Bitcoin pentru toate produsele sale.

Overstock – Plătiți cu 6 criptomonede diferite

Overstock nu este foarte activ în Europa, dar este foarte cunoscut în SUA. Compania este profund implicată în piata criptomonedelor acceptand Bitcoin, Dash, Litecoin, Monero, Ethereum și Bitcoin Cash.

Purism – Tehnică de confidențialitate

Purism se concentrează pe dezvoltarea de produse care păstrează confidențialitatea utilizatorului. Aceasta include propria serie de smartphone-uri numite Librem5, dar și laptopuri și servere. Deși plățile Bitcoin nu sunt anonime, ele sunt considerate mai private decât alte metode de plată, deoarece adresele Bitcoin sunt pseudonime.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.