Gafă Viorica Dancilă: Jandarmerița a fost „batută de protestanți”

Aflată față in față cu europarlamentarii din grupul Socialiștilor și Democraților, premierul Viorica Dăncilă, a discutat şi despre Ștefania, femeia bătută de mai mulți indivizi în timpul protestului din 10 august. Doar ca aşa cum ne-am obişnuit, Dăncilă a făcut o nouă gafă în timpul discuțiilor spunand ca jandarmerita a fost agresata de „protestanți” în loc de „protestatari”.

viorica dancila

Viorica Dancila (foto: Facebook)


„Cei care au agresat jandarmii, nu ştiu dacă în vreo ţară europeană o femeie jandarm poate fi bătută cu atâta bestialitate de către protestanţi, a spus Dăncilă.

Greşeala prim-ministrului a fost taxată imediat de către Cătălin Ivan, europarlamentarul care a candidat din partea PSD dar care a fost exclus din partid pentru criticile sale vehemente la adresa lui Liviu Dragnea.

„Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmerița a fost “bătută cu bestialitate de protestanți”. Sper că traducătorii au înțeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm intr-un conflict religios”, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Comments

comments

1 Response

  1. octombrie 14, 2018

    […] Intr-un mesaj intitulat „Rămânem de partea poporului român” si postat pe site-ul oficial, Partidul Popular European isi exprima sprijinul pentru cetatii romani in timp ce critica actiunile guvernului condus de Viorica Dancila. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.