SUCCES incredibil pentru PLUS – noul partid al lui Dacian Cioloş. Ţeapă pentru oponenţii politici care au blocat în justiţie înregistrarea Mişcării România Împreună

PLUS este noul partid infiintat de fostul prim-ministru Dacian Ciolos, care a reusit sa pacaleasca intr-un mod exceptional intreaga pleiada de personaje malefice (asociate PSD-ului) ce au constestat prin metode ridicole infiintarea formatiunii initiale, Mişcărea România Împreună.

Partidul PLUS sigla logo

PLUS, partidul lui Dacian Ciolos (foto: Facebook/Dacian Ciolos)

Avalanşă de înscrieri în PLUS – partidul lui Dacian Cioloş
Dar iată că la doar o zi de la anunţul privind legalizarea noului partid lansat de Cioloş, interesul cetaţenilor dornici să se alăture fostului premier a explodat.

„La 24 de ore de la anunțul de înființare a PLUS, am primit peste 7.500 de cereri de adeziune. Vă așteptăm alături de noi! —> https://www.ro.plus/adeziune, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Cioloş i-a lăsat cu gura căscată pe oponenţii sai politici anuntant, ieri, la Cluj, marea SURPRIZA: noul său partid se va numi PLUS şi a fost deja înregistrat. LEGAL!!!

Anunţul a generat o undă de soc pe internet şi în mediul politic, pentru că toată lumea se aştepta ca fostul premier şi echipa sa să continue formalităţile pentru înregistrarea Mişcării România Împreună.

Acest demers a fost blocat prin contestarea rău-voitoare în justiţie, ceea ce i-a făcut pe iniţiatorii Platformei România 100 să se reorganizeze şi să folosească o strategie secretă dar geniala, inregistrand fara probleme trei formaţiuni, aparent fără legătură cu numele lui Cioloş. Iar una dintre era a fost…PLUS.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.