Petru Movila despre A8: „Autostrada Minciunii. Va oferim noi specialistii necesari pentru intocmirea documentatiei”

Deputatul PMP de Iasi Petru Movila a avut o interventie la tribuna Parlamentului in care a analizat situatia „Autostrazii Minciunii” aka Montana sau Iasi – Targu Mures.

Petru Movila

Deputatul PMP Petru Movila (foto: cdep.ro)

In declaratia sa politica intitulata „Autostrada Minciunii”, parlamentarul iesean s-a arata dispus sa ajute guvernul incompetent condus de Viorica Dancila, prin punerea la dispozitie de profesionisti capabili sa faca documentatia atat de necesara pentru demararea proiectului de infrastructura „A8„.

Vă oferim noi specialiştii necesari!

„Doamna premier, domnule Liviu Dragnea, vă oferim noi specialiştii necesari pentru întocmirea documentaţiei pentru autostrada Iasi – Tg.Mures, dacă voi nu vreţi sau consideraţi că este o muncă prea laborioasă şi vă depăşeşte. Ne ocupăm noi şi de studii şi de implementare şi de bunul mers al proiectului. Că altfel nu se poate.

Niciodată România nu a avut un guvern care să-şi urască atât de tare propriul popor. Asta s-a văzut clar şi la proteste şi la proiectul autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş.

Plecaţi acasă, domnilor, sau daţi-ne ce merităm şi pentru ce plătim taxe şi impozite lună de lună!”, a scris Petru Movila pe pagina de Facebook.

Video: Petru Movila critica guvernul Dragnea-Dancila si-l acuza de rea-vointa

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.