Liviu Avram despre Dragnea: „Nu e mai simplu să-l lăsăm să-și aleagă singur judecătorii și sentința?”

Liviu Avram analizeaza intr-o postare pe Facebook, comportamentul lui Liviu Dragnea dupa ce a aflat noul complet de 5 judecatori de la ICCJ care se vor ocupa de procesul sau.

Liviu Avram jurnalist

Liviu Avram (foto: realitatea.net)

„După ce a angrenat instituții de stat – precum Guvernul și CCR – în schimbarea completului de 5 care îl judecă, Liviu Dragnea recidivează”, scrie jurnalistul de la Adevarul.

„Conform Digi24, după ce i s-a tras la sorți noul complet, Liviu Dragnea a depus la ICCJ, prin avocat, cerere de amânare a tragerii la sorți, pe motiv că trebuie așteptată motivarea CCR. Că poate CCR spune că trebuie tras la sorți doar președintele vechiului complet, nu și ceilalți 4 judecători, care au fost trași la sorți la începutul acestui an.

Păi să vedem ce a zis CCR în comunicat: „Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie urmează a proceda DE ÎNDATĂ la desemnarea prin tragere la sorți a TUTUROR membrilor Completurilor de 5 judecători”. Ceea ce ICCJ a și făcut.

Nu e mai simplu să-l lăsăm pe Liviu Dragnea să-și aleagă singur judecătorii și sentința?”, a conchis Liviu Avram.

P/S: O reactie similara dar mai virulenta fata de Dragnea, avut-o si realizatorul Rares Bogdan, care crede ca infractorii au castigat iar Romania nu mai are nicio legatura cu statul de drept.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.