Europarlamentarul PSD Catalin Ivan despre Liviu Dragnea: „A suspendat sedinta de partid ca sa vada Suleiman Magnificul”

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan povesteste despre Liviu Dragnea, intr-o postare pe Facebook, ca „Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul.” adaugand ca „Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur … si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului.”

catalin ivan foto

Catalin Ivan (foto: Facebook)

Mesajul integral postat de Catalin Ivan:

„Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur … si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului.

Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada Suleiman Magnificul. Vazandu-i insa evolutia, acel moment capata o simbolistica noua. Dupa criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Sheidehh, apoi criza Carmen Dan si acum catastrofa Dancila.

Concluzia este ca filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru ca, pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri.”

Comments

comments

1 Response

  1. octombrie 13, 2018

    […] de ţară, competenţi şi foarte apreciaţi în domeniile în care activează“, a anunţat europarlamentarul ieşean, fără a furniza prea alte […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.