Raluca Alexandra Pruna: „Sa spun ca Toader trebuie sa demisioneze? Nu spun, e degeaba, nu o va face. Are lipsa totala de fibra morala”

Tudorel Toader a fost facut praf de Comisia de la Venetia, care i-a criticat mai toata munca pe care a depus-o de cand a preluat portofoliul guvernamental de „demnitate publica”. Insa actualul ministru al Justitiei, dovedeste inca o data ca vrea sa devina un „foarte bun diversionist”, selectand din raportul Comisiei doar ce i-a convenit.

Raluca Alexandra Pruna

Raluca Pruna (foto: Facebook/Raluca Alexandra Pruna)

Din toata sumedenia de critici aduse legilor justitiei, codurilor penale, ordonantei si amalgamului de amendamente, singurul lucru pe care Toader l-a retinut, este ca elitele juridide europene ii sugereaza sa amane aplicarea „paragrafului” menit sa scoata la pensie majoritatea magistratilor dupa doar 20 de ani de activitate.

Mda, Frumoasa tentativa, dar asa cum spuneau Liviu Avran si Cristi Danilet, merita sa mai repetam o data: „Tudorel, mai incearca!!!

Toader este taxat in termeni duri si de fostul ministru al Justitiei in cabinetul Ciolos, Raluca Pruna, care scrie pe Facebook:

„Uau! Desi nu credeam, Toader ma uimeste. E totusi o maiestrie sa selectezi netulburat, dintr-o opinie crunta a Comisiei de la Venetia care iti invalideaza cam tot ce ai produs de cand esti ministru, cam tot ce sustii ca jurist megatitrat in tara romaneasca, exact chestia cu pensionarea. Orice idiot intr-ale aritmeticii stia de la bun inceput ca nu e posibila/sustenabila.

Asa crede Toader ca ne fenteaza. Aruncand in carca Venetiei exact the buy in chip cu care PSD/ALDE a sperat sa cumpere tacerea magistratilor pe modificari intru restauratie in justitie. Sa reamintim pentru neofiti ca peste 4000 de magistrati au semnat impotriva acestui experiment judiciar fara precedent in societatile libere.

Sa spun ca Toader trebuie sa demisioneze? Nu spun, e degeaba, nu o va face, sa nu ne amagim. Are lipsa totala de fibra morala, o incredibila lipsa de respect pentru ceilalti direct proportionala cu satisfactia de sine si, cel mai important, mai are de livrat vreo cateva bombe cu efect imediat. Datorii pentru ceea ce este in ciuda oricarei evidente sau performante care sa conteze intr-o lume fara sinecuri. Sa nu disperam. Va fi viata si dupa Toader de al carui nume nu ne vom reaminti.

Mai multe despre ce e de facut, luni, dupa ce citim si gandim?”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.