Traian Basescu reactioneaza dupa atacurile teroriste de la Paris: „Cota ZERO pentru refugiaţi musulmani”

Mai multe explozii şi atentate teroriste au avut loc vineri seară în mai multe zone din Paris, bilanţul preliminar fiind de cel puţin 153 de morţi şi sute de răniţi. Trei explozii s-au produs langa stadionul Stade de France, unde avea loc un meci amical între echipele de fotbal ale Franţei şi Germaniei, iar alte atacuri armate au fost semnalate în zonele Fontaine au Roi, Charonne şi Bataclan.

Traian Băsescu nu a ramas nepasator la teroarea care a lasat Parisul in haos total si a reacţionat pe facebook adresandu-se statului roman: „Draga Stat Roman, te rog din suflet, oricit te-ar presa politrucii europeni, a caror demagogie o cunosc bine , nu accepta cote de refugiati musulmani. Cota zero este solutia corecta. Trebuie sa fim solidari cu statele UE la masuri inteligente, dar nu putem accepta solutii nerealiste. Daca vrem o solutie realista, inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta”.

Basescu mai mentioneaza că trebuie să fim uniti cu statele UE la idei inteligente, dar nu putem accepta soluţii idioate. „Dacă vrem o soluţie realistă, închiderea frontierelor UE şi expulzarea migranţilor este soluţia corectă. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ucişi la Paris. Vă rog nu mă consideraţi un antieuropean, ci doar un român care înţelege bine şi ce spune şi ce se întamplă”, a mai scris fostul presedinte roman.

Fostul prim ministru Victor Ponta a postat si el un mesaj pe Facebook dar pe un ton mai moderat: „Regret profund si sunt socat de tragedia (cu repetitie din pacate) de la Paris! Anul 2015 a inceput si se termina in acelasi fel – violenta, morti, haos, debusolare! Condoleante Frantei si poporului francez”.

VEZI SI: Parisul spulberat de ISIS: Mai vrem musulmani pe cote?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.