ISIS spulbera Parisul: 128 de morti si 180 de raniti. „Mai vrem musulmani serviti pe cote obligatorii?”

Ceea ce era previzibil a inceput sa se cam adevereasca. Devine din ce in ce mai clar ca organizatia teorrista stat islamic este pregatita sa declare razboi Europei. Daca pana acum isi puneau in aplicare atentatele prin intermediul adeptilor din interiorul Europei, acum situatia devine si mai simpla pentu ISIS avand in vedere probabilitatea destul de ridicata ca un numar mare din militantii sai sa se fi strecurat pe teritoriul european sub cortina valului de refugiati inocenti ce fug de raboiul sirian.

Criza migrantilor (foto: Twitter/@Ian56789)

Criza migrantilor (foto: Twitter/@Ian56789)

Marea problema e ca migratia s-a facut intr-un mod haotic si necontrolat care a reusit sa duca efectiv la colapsarea principiilor Schengen.

Atacurile teroriste au reusit sa nauceasca orasul luminilor si a culturii, îndoliind Franța pentru a doua oara in acest an dupa incidentele de la Charlie Hebdo. Dezaxatii musulmani au declansat un adevarat macel deschizand focul si declansand explozii sinucigase in nu mai putin de sase locatii aglomerate din Paris, printre ele fiind si zona stadionului Stade de France ce gazduia meciul de fotbal dintre Franța și Germania. Președintele Francois Hollande, era prezent si el la meci insa a fost evacuat de urgență.

Culmea este ca aceste atentate au fost declansate in general de cetateni francezi de origine musulmana, si nicidecum de refugiati care probabil au rescoperit recent capitala Frantei.

Potrivit gruparii islamiste ISIS care a revendicat deja atacurile armate, opt teroristi sinucigași au fost implicați în declansarea carnagiului din capitala franceza. Totusi dupa procesele de identificare, s-a descoperit ca unul dintre teroristi este de origine siriana.

De asemenea ISIS pare sa treaca la un alt nivel de amenintare mai ridicat promitand ca vor ataca în curând și alte capitale importante precum Roma, Londra și Washington.

Panica s-a instalat deja in Paris unde sambata majoritatea marilor artere de circulatie erau lipsite de trafic.

Practic, ISIS si-a indeplinit cu succes parte din misiune reusind sa creeze îngrijorări la nivel european, în condițiile în care orice om zdravan la cap știe că valul de migranți musulmani din ultimele luni a adus în țările europene mii de teroriști ISIS.

Iar aici Franța are o parte consistenta din vina impreuna cu Germania, ambele tari profitant de pozitia lor dominanta pentru a duce o politică de încurajare a imigrației arabe.

Traian Basescu: Cota zero pentru imigranti musulmani

In ceea ce priveste Parisul, acesta pare sa fie terenul ideal pentru teroristi avand in vedere ca favorizeaza posibilitatea de a organiza atentate prin intermediul urmatoarelor conditii: populatie musulmana uriasa, intalniri obscure organizate de imami, educatia precara a indivizilor importati din Magreb, criminalitatea ridicata de la periferia Parisului.

Deci Franta este ca un teren minat care ofera oportunități pentru terorism mai mult decât orice alta tara europeana, daca e sa luam in considerare milioanele de francezi musulmani NEINTEGRAȚI în cultura și civilizația europeană.

Cred ca s-a creat deja un precedent si pentru celelate tari tolerante ale Europei care din acest moment cu siguranta se vor gandi de 2, 3 sau n-ori daca vor sa mai adopte musulmani pe banii propriilor contribuabili.

In ceea ce priveste Romania, singurul personaj vocal care are o pozitie ferma vis a vis de criza migrantilor este fostul presedinte Traian Basescu care a declarat in nenumarate randuri ca nici un picior de musulman nu ar trebui sa ajunga necontrolat pe teritoriul Europei.

Basescu a avertizat de asemenea ca daca se va continua in acest ritm, ceea ce se intampla momentan in Siria, Irak si Afganistan, vom vedea cu proprii nostri ochi intamplandu-se la noi acasa.

Video: Atac armat la sala de concerte Bataclan din Paris

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.