VIDEO Mihail Neamţu: „Vin din viitor şi am o veste nu tocmai bună”

Referendumul pentru familia traditionaţă pare sa stalcească minţile oamenilor, iar una dintre victime este cu certitudine Mihail Neamţu. Politicianul conservator a pus pe Facebook o înregistrare video în care acesta apare într-o biserică indemnând enoriasii sa voteze la referendumul privind familia tradiţională. Neamţu a avut şi un „mesaj cataclismic”: „Vin din viitor şi viitorul nu arată foarte bine“.

Mihail Neamtu

Mihail Neamtu tinand predici despre viitor si referendum (captura: Facebook)

„Vin din viitor şi am o veste nu tocmai bună. Viitorul nu arată foarte bine, dacă noi nu ne implicăm (…) Unii ideologi s-au gândit să nu mai atace frontal această problemă, ci să o atace indirect. Nu se mai ocupă de mijloacele de producţie, aşa cum erau înţelese odinioară, ci se ocupă de distrugerea unor instituţii organice care nu au nevoie de existenţa statului să funcţioneze, cea mai importantă instituţie fiind familia“, a afirmat Neamţu.

„Azi ni se spune că un exerciţiu de libertate este, atenţie, un exerciţiu de discriminare. Dacă azi nu ne învrednicim să mergem să ne spunem punctul de vedere cu privire la valorile fundamentale ale acestui popor, eu propun să schimbăm imnul naţional. Pentru că în imn se spune: Preoţi cu crucea în frunte, căci oastea e creştină / Deviza-i libertate şi scopul ei preasant. / Murim mai bine-n luptă, în glorie deplină, / Decât să fim sclavi iarăşi in vechiul nost’ pamânt!“, a mai spus Neamţu în discursul din biserică”

La incheiere, Neamţu lansează şi apelul deschis pentru mobilizare si incolonare la referendumul pentru familia tradiţională. „Dacă azi, la acest examen de conştiinţă, nu reuşim să mobilizăm această minoritate, această plămadă a Bisericii, înseamnă că undeva am greşit”.
Sursa: Adevarul.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.