VIDEO: Mihai Chirica, afirmații șocante! „Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele. La înmormântarea oricăruia dintre ei, voi face foc de artificii autorizat”

Primarul de la Iasi, Mihai Chirica, este foarte suparat din cauza ca focul de artificii plănuit pentru luni noaptea pentru a marca finalul Zilelor Iașului a fost anulat neasteptat cu doar câteva ore înainte. Cei de la ISU nu au dorit sa elibereze autorizația necesară, delcarând că există un risc prea mare de incendiu din cauză că sunt benzinarii în zonă, notează Ziarul de Iasi.

Mihai Chirica

Mihai Chirica: „Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele” (captura video: Youtube / Ziarul de Iasi)

Suna mai mult a sabotaj pentru edilul iesean, care e de părere că treaba e cusută cu „ață roșie” și spune că va analiza cu mare atenție problema zilele următoare.

„Nu încercăm să forțăm legea, nu este misiune mea ca primar să fiu primul care dă tonul dezordinii. (…) O să verific de ce pe locația pe care se trage de 25 de ani, deodată nu se mai poate (…). E cusută cu puțină ață roșie toată povestea asta, dar ieșenii se vor bucura de un concert foarte frumos (…). Chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem și de acolo. (…). Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele (…). Și ne vom continua misiunea pentru ieșeni și vom face și foc de artificii și ne vom bucura de Sărbătorile Iașului. Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei din banii mei voi face un mic foc de artificii autorizat și mă voi ține de cuvânt”, a declarat Mihai Chirica.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.