3 lucruri exceptionale pe care le poti face de 1 Decembrie 2018, ziua Centenarului Marii Uniri

Un internaut explica pe propria pagina de socializare cum va sarbatori 1 Decembrie 2018, ziua Centenarului Marii Uniri.

Piata Victoriei (foto: Dan Mihai Balanescu)

Pe 1 Decembrie voi face 3 lucruri:

1 – Voi aprinde o lumanare pentru sufletul celor care nu au prins Centenarul, fiind ucisi, inainte de vreme, de coruptie, de indolenta, de nesimtirea, prostia, impostura sau ticalosia politicienilor si a functionarilor ce au transformat Romania intr-un stat criminal cu proprii copii.

2 – Voi intoarce spatele Jandarmeriei in momentul in care trupele acesteia vor defila spre si pe sub Arcul de Triumf. 10 August nu se uita!

3 – Voi sarbatori in cel mai sincer si realist mod cu putinta. Voi sarbatori prin protest, in Piata Victoriei, impotriva acapararii Romaniei de catre o clica de mafioti imbogatiti din distrugerea tarii si a altor oameni. Voi striga, cat pot de tare, ca Romania a gresit, dar ca inca isi poate repara greseala. Inca mai putem ramane in Europa valorilor democratice.

Imi pare rau, dar nu ma pot imbata cu apa rece si cu texte patriotarde ieftine, gangurite de analfabetii care astazi ne dau lectii despre ce inseamna un „roman bun”!

Din pacate, realitatea este ca traim intr-o tara in care revolutia din 1989 a generat o singura libertate, iar aceasta a fost castigata de nomenclaturisti, securisti, turnatori si conserve rusesti. Aceste scursuri umane, prin crimele de la Revolutie si Mineriada, si-au dat libertatea de a ne fura, batjocori, umili si distruge. Imbogatirea fara limita, prin orice mijloace si cu orice pret, este singura ratiune de a exista a nemernicilor care ne cer astazi „sa fim uniti, sa fim patrioti.

Stiu ca nu sunt singurul care vede si simte asa si sper sa le putem arata ce inseamna un popor satul de umilinta si unit impotriva hotilor.”
Sursa: Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.