VIDEO: Protest Inedit al Opozitiei in Parlamentul Romaniei

OUG-urile ticaloase servite la miez de noapte de Florin Iordache au pus pe jar o tara intreaga. Proteste masive ce se opun atat gratierii cat si modificatii codului penal au avut loc in ultimele zile pe strazile diferitelor orase din tara si strainatate, insa in urma deciziei fulger a guvernului Grindeanu de a adopta marti noaptea ordonanta modificarii CP si CCP, situatia a degenerat atat de mult incat membrii opozitiei au ajuns sa protesteze chiar in plenul Parlamentului (vezi VIDEO).

Protest anti-guvern al opozitiei in Parlamentul Romaniei (captura: Digi24)

Parlamentarii PNL, PMP și USR au venit pancarte cu lozinci anti-Guvern. Acestia protesteaza astfel impotriva Guvernului care a modificat codurile penale printr-o ordonanță de urgenta.

Scandalul s-a declansat dupa ce presedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a intrerupt cuvantarea senatorului USR Vlad Alexandrescu, scrie Digi24. Fostul ministru al Culturii a dorit sa critice majoritatea parlamentara pentru adoptarea de catre executiv a ordonanţei de urgenta privind modificarea codurilor penale. „Abuzaţi de legitimitatea votului şi de oamenii cinstiţi…”, a apucat sa spuna Alexandrescu înainte ca „micul dictator” Tăriceanu să ii taie microfonul.

”Nu acceptăm acest abuz”, au scandat senatorii PNL si USR, afisand pancarte pe care scria ”Ruşine” şi ”Noaptea ca hoţii” şi batand cu pumnul in banci.

In ceeea ce priveste PMP, Traian Băsescu, a mentionat ca palamentarii partidului sau nu sunt „in remorca” PNL, in schimb vor susține cu semnaturi motiunea de cenzură initiata de liberali.

Video: Opozitia protesteaza impotriva Guvernului Grindeanu in Parlamentul Romaniei

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.