(VIDEO) Liviu Avram depre CPP: Glontul tras de Parlament ne-a trecut pe langa ureche

Dupa respingerea de catre Curtea Constitutionala a 66% din amendamentele aduse Codului de Procedura Penala, Liviu Avram rasufla oarecum usurat spunand ca „ne-a trecut glontul pe langa ureche”. Totusi nu exista zi parlamentară in care sa nu ne treaca cate un glonț pe lângă ureche! Pana la urma tot o sa ne ne nimereasca.

Liviu Avram si Dan Marinescu

Liviu Avram si Dan Marinescu dezbat modificarile aduse CCP (captura video: Adevarul/Facebook)

Jurnalistul de la Adevarul, Liviu Avram, analizeaza modificarile periculoase aduse de catre Parlamentari Codului de Procedura Penala (CPP), modificari ce au fost respinse de CCR.

Domnul Avram spune ca din cele 96 de amendamente, 64 au fost stopate de judecatorii constitutionali. Asta reprezinta o „mare performanta” din partea Parlamentului avand in vedere ca doua treimi din modificarile legiferate sunt respinse ca fiind neconstitutionale.

Practic au picat testul de constitutionalitate multe dintre prevederile care erau de natura sa impiedice partial sau total activitatea procurorilor.

Liviu Avram considera ca ceea ce a facut CCR cu Codul de Procedura Penala este o surpriza placuta, dar jurnalistul asteapta acum sa vada ce se va intampla si cu Codul Penal.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.