VIDEO. Filmarea muta loveste din nou. Intalnirea Dancila-Juncker fara sonor

Deja incepe sa devina ridicol faptul ca toate intalnirile dintre premierul Viorica Dancila si oficialii europeni sunt prezentate prin intermediul unor imagini fara sonor. Nu este foarte dificil de anticipat motivul pentru care Guvernul ne serveste doar filme „mute”, fiind cunoscut faptul ca Dancila este incapabila sa comunice intr-o limba straina. Totusi, problema ar putea fi transata cu eleganta prin angajarea unui translator.

Viorica Dancila si Jean Claude Juncker

Viorica Dancila si Jean Claude Juncker la Baneasa (captura Youtube/Guvernul Romaniei)

Dupa ce a ratat prima intalnire programata luni cu Presedintele CE Jean-Claude Juncker la aeroportul Baneaza, Viorica Dancila a beneficiat de o a doua sansa marti cand a reusit sa-l „prinda” pe seful executivului european la acelasi aeroport.

De aceasta data, Dancila a plecat din timp de la Guvern pentru a nu avea (iar) surprize din partea traficului bucurestean si a reusit sa ajunga la locul intalnirii cu o jumatate de ora inaintea liderului de la Bruxelles. De asemena, a avut probabil si norocul sa beneficieze si de o intrevedere mai extinsa datorita unei defectiuni a avionului lui Juncker ce i-a intarziat acestuia pleacarea din Romania.

Guvernul României a postat pe Youtube cateva imagini de la intalnirea Dancila-Juncker, insa asa cum ne-am obisnuit, sonorul lipseste de pe filmare, desi se observa ca cei doi poarta o discutie la care asista si alti oficiali printre care si comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu.

„Cei doi oficiali au avut o discuție cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei Președinții române a Consiliului Uniunii Europene. Șeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetățeni și asigurarea unității și coeziunii între statele membre”, potrivit comunicatului publicat pe site-ul Guvernului României.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.