Victor Ponta: Delta Dunarii devine un fel de lac Belina, e a lui Dragnea

Ne-am întors la perioada în care Delta devine un fel de lac Belina, este a preşedintelui PSD Liviu Dragnea, a afirmat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România.

Victor Ponta

Victor Ponta (foto: facebook)


„Din păcate, acum, dacă informaţiile mele sunt corecte, ne-am întors la perioada în care Delta devine un fel de lac Belina. E a lui Dragnea. Am făcut centrul de la Uzlina ca pe un loc în care orice invitat din afara României să vină să vadă frumuseţea României. Am adus prim-miniştri, comisari europeni, iar Dragnea merge acum cu iubita”, a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres.

Fostul prim-ministru a amintit că pentru amenajarea centrului din Uzlina au fost investite fonduri guvernamentale şi că investiţia a fost realizată după modelul altor state europene, ale căror guverne îşi invită oaspeţii din străinătate în vizite informale în locuri emblematice pentru statele gazdă.
Declaraţia a fost făcută în contextul criticilor aduse conducerii Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării care, potrivit sursei citate, nu comunică cu autorităţile locale şi cu agenţii economici.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.