Traian Basescu catre Comisarul European pentru Migratie, Dimitris Avramopoulos: Cotele obligatorii stimuleaza migratia, nu o reduce

Aflat zilele acestea in spania, fostul sef de stat Traian Băsescu a avut oportunitatea sa se intalneasca si sa discute cu Comisarul European pentru Migraţie, Afaceri Interne şi Cetăţenie, Dimitris Avramopoulos. Principalul subiect de discutie a fost cel legat de migratia musulmana cu care se confrunta Europa.

Traian Basescu si Dimitris Avramopoulos (foto: facebook.com/PresedinteleTraianBasescu)

Traian Basescu si Dimitris Avramopoulos (foto: facebook.com/PresedinteleTraianBasescu)

Într-un mesaj scris pe reteaua de socializare Facebook, fostul presedinte roman a precizat că i-a transmis oficialului european că ideea cotelor obligatorii de refugiați stimulează migraţia.

”Discuţie aprofundată cu Dimitris Avramopoulos, Comisarul European pentru Migraţie, Afaceri Interne şi Cetăţenie, cu privire la migraţia prezentă şi viitoare, precum şi la soluţii prezente şi viitoare. Printre altele, am susţinut că alocarea de cote stimulează migraţia, nu o diminuează. Voi reveni cu multe alte argumente în cursul zilei de mâine. Urmează întâlnirea cu reprezentaţii românilor din Madrid.”, a scris Traian băsescu pe pagina sa de Facebook.

Basescu participă miercuri și joi la Congresul Partidului Popular European (PPE) de la Madrid, în calitate de invitat. În programul vizitei sale au fost incluse și câteva întâlniri cu foști sau actuali oficiali europeni.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.