Traian Basescu ales presedintele Miscarii Populare la Congresul MP de sambata

Fostul sef de stat Traian Băsescu a fost ales in postura de președinte al Mișcării Populare, sâmbătă, ca urmare a unui proces de votare organizat in cadrul Congresului MP de la Sala Palatului.

Deputatul Eugen Tomac a devenit președinte executiv al MP, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu și europarlamentarul Siegfrid Mureșan sunt prim-vicepreședinți și Dorel Onaca este secretar general al formatiunii.

Basescu, noul presedinte al MP (foto: fanatik.ro)

Basescu, noul presedinte al MP (foto: fanatik.ro)

In cadrul aceluiași eveniment a fost votată și moțiunea ”România mea”, care este privita ca un program al partidului.

În cuvantarea tinuta membrilor delegaţiilor, Băsescu a sustinut ca momentan nu mai are nimic de experimentat în politică şi ca pentru prima dată în România, în fruntea unei moţiuni se aşează un om care nu mai doreşte nimic. (cam ciudata afirmatia, e ca si cum a fost ales presedinte dar de fapt nu si-a dorit)

„Este un Congres în care se va naște Mișcarea Populară. E o formațiune politică destinată românilor. „Este un Congres în care se va naște Mișcarea Populară. E o formațiune politică destinată românilor. Vă mărturisesc că am avut multe ezitări înainte de a decide să mai conduc o moțiune pentru președinția unui partid. Am luat decizia să o fac, deși nu mai am de experimentat nimic în politică. Tot ce a fost de experimentat, am experimentat.. Tot ce a fost de experimentat, am experimentat”, a declarat Băsescu la Congresul Miscarii Populare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.