Rares Bogdan, anunt BOMBA din Camera Deputatilor

Rares Bogdan dezvaluie intr-o postare pe Facebook, ciudateniile care s-au intamplat la Parlament cand opozitia a cerut introducerea pe ordinea de zi a propunerii de revocare a tandemului Dragnea-Iordache.

dragnea iordache

Dragnea si Iordache trag cu dintii de scaune (foto: capitalro)

Exista indoieli si suspiciuni ca doamna Carmen Mihalcescu (PSD), una dintre opozantele declarate ale lui Liviu Dragnea, a fost chemata de urgenta la DNA ca sa NU poata prezida sedinta de Plen, unde foarte probabil ar fi acceptat votul de demitere al lui Daddy & Ciordache.

Iata ce scrie Rares Bogdan:

„Suspiciuni rezonabile……

lucratura fina sau intamplare nefericita?

La ora 9.30, sedinta de Plen a Camerei Deputatilor era programat sa fie condusa de catre Carmen Mihalcescu (PSD), vicepresedinte al Camerei, și Marilen Pirtea (PNL). Pe ordinea de zi au fost introduse la cererea Opozitiei – PNL/PMP/USR/ProRomania – revocarea vicepresedintelui Florin Iordache si chiar a lui Dragnea Liviu Nicolae, presedinte.

De aici intram in filme. Dragnea convoaca adunarea de urgenta a tuturor deputatilor social-democrati si… Big Surprise, Carmen Mihalcescu este sunata la ora 10.04 si chemata de urgenta la DNA! Mihalcescu este una dintre opozantele declarate ale lui Liviu Dragnea, facand parte din tabara “pucistilor”!

Si fiti atenti!! Marilen Pirtea este impiedicat fizic de catre Florin Iordache sa prezideze sedinta Camerei. Iordache pur si simplu se “leaga” de scaun si refuza sa paraseasca prezidiul pe care nu era programat sa il ocupe astazi.

De aici stiti tot.

Ramane insa marea intrebare: Cine si la solicitarea cui a hotarat ca exact in momentul in care trebuia sa prezideze sedinta si sa admita vot in plen pentru cele doua demiteri, Carmen Mihalcescu sa fie chemata intempestiv la DNA. Repet, NU a existat o convocare prin citatie scrisa sau telefonica in cazul ei! La ora 9.30 nu stia ca trebuie sa ajunga pe Barbu Stirbei.

Ciudat! Ca orice om normal la cap si care inca are indoieli si suspiciuni, am dreptul sa am suspiciunea rezonabila ca cineva a actionat pentru ca doamna Mihalcescu sa NU poata prezida sedinta, unde foarte probabil ar fi acceptat votul de demitere al lui Daddy & Ciordache.

A pus Dragnea si oamenii sai din zona Justitiei si Inteligence mana si pe o bucata din DNA? E o simpla intrebare dublata de o “suspiciune rezonabila”… Dureros pentru Democratia Romaneasca.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.