Prezicatorul Dragnea: „Iohannis nu va mai fi presedintele Romaniei din 2019”

Liviu Dragnea este ferm convins ca Presedintele Klaus Iohannis nu va mai prinde un al doilea mandat la Cotroceni.

Liviu Dragnea CEX PSD

Liviu Dragnea (foto: PSD/wikimedia commons)

Seful PSD a spus la Antena 3 in contextul alegerilor prezidentiale de anul viitor, ca este absolut sigur de faptul ca Iohannis nu va mai fi presedintele Romaniei incepand cu 2019.

„Ceea ce nu pot să spun că ştiu, dar sunt absolut convins, este că Iohannis nu va mai fi preşedintele României începând cu 2019. N-a făcut nimic. Se întâmplă nişte lucruri. Cu PSD la guvernare se întâmplă nişte lucruri. Le-am vorbit şi o să le tot vorbim. Unul din motivele pentru care unii miniştri vor fi schimbaţi este proasta comunicare, pentru că sunt oameni cărora li s-a mărit pensia şi nu sunt siguri că li s-a mărit pensia. Lăsând gol spaţiul de comunicare, vin toate minciunile, şi vin cu găleata”, a declarat Dragnea.

In ceea ce priveste candidatul la presedintie din partea PSD-ALDE, Dragnea a decis impreuna cu Tariceanu sa nu dezvaluie numele acestuia pana nu vor face niste statistici.

„Am convenit cu domnul Tăriceanu, şi are foarte mare dreptate: nu trebuie să pronunţăm niciun nume acum, dintr-un motiv foarte simplu – trebuie să fie analize foarte bine făcute”, a mai spus Dragnea potrivit adevarul.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.