Ponta despre demisia lui Victor Negrescu: „Sper ca aceasta stire “pe surse” sa NU fie adevarata”

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a demisionat vineri, imediat după o ședință de guvern tensionată. Motivul demisiei ar fi reprezentat de lipsa de susținere în pregătirea și exercitarea Președinției României la Consiliul UE.

Victor Ponta

Victor Ponta (foto: Facebook)

Situatia este analizate de fostul premier Victor Ponta intr-o postare pe pagina de socializare:

„Sper ca aceasta stire “pe surse” sa NU fie adevarata / Victor Negrescu este unul dintre putinii actuali ministri chiar pregatit pentru functia sa , cu bune conexiuni pe plan european si , asa cum am spus de multe ori, unul dintre ultimii adevarat social – democrati din conducerea actuala a PSD.

Cel mai grav este faptul ca Victor Negrescu este Ministrul care a lucrat pentru pregatirea preluarii de catre Romania a Presedintiei semestriale a Consiliului UE de la 1 Ianuarie – ce mesaj transmitem noi la Bruxelles prin demisia sa? Si marti vom avea aprobata in Parlamentul European o rezolutie extrem de negativa la adresa Romaniei – urmata de Raportul Comisiei Europene privind MCV ( la fel de negativ)!

Se pare ca cineva chiar si-a propus sa ne scoata din Uniunea Europeana- ProRomania va lupta cu toate puterile contra acestor oligarhi care vor sa confiste total viitorul tarii noastre!”, noteaza Ponta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.