OFERTA ALL-INCLUSIVE a lui Dragnea pentru Kelemen Hunor in schimbul sustinerii motiunii de cenzura anti-Grindeanu

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a intalnit cu liderul UDMR Kelemen Hunor, caruia i-a promis ca maghiarii vor detine trei portofolii in viitorul Guvern, dar si postul de vicepremier. Toate aceste concesii sunt oferite pentru ca UDMR sa voteze motiunea de cenzura a PSD impotriva guvernului Grindeanu.

kelemen hunor

Kelemen Hunor negociaza pe votul pesedistilor (foto: dcnews.ro)

Diferite surse politice au declarat pentru „Adevărul” că Liviu Dragnea si Kelemen Hunor au avut recent cateva discutii, „chiar dinainte sa inceapă criza politica”, pe tema formarii unui nou Guvern.

Dragnea si Hunor au avut o intalnire in care seful social-democrat i-a cerut presedintelui UDMR sa sustina asa numita motiune de cenzura „PSD contra PSD” prin care social democratii vor sa-si darame intr-un mod absurd propriul guvern pe care l-au girat cu cateva luni in urma. Dragnea a fost de acord sa-i dea lui Hunor functia de vicepremier, precum si conducerea a 3 ministere in urmatorul guvern.

Pe langa toate acestea, PSD a convocat in regim fulger 3 comisii in Camera Deputatilor pentru a aproba un proiect de interes pentru UDMR.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.