Jandarmi în interiorul Parlamentului? Trebuia cerută scoaterea lor de urgență!

Fostul consilier prezidential Sebastian Lăzăroiu are o atitudine dura fata de prezenta jandarmilor in interiorul Casei Poporului chiar in ziua in care se analiza o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

Palatul Parlamentului

Palatul Parlamentului (foto: vice.com)

Intr-o postare pe pagina de socializare, Lazaroiu scrie:

„Se știa că moțiunea de cenzură de azi nu va trece. Nu e nimic de reproșat Opoziției pe ansamblu. Punctual sunt niște oameni care nu și-au dorit să treacă. Dar, dincolo de asta, ce reproșez Opoziției este că a reacționat slab sau deloc față de prezența jandarmilor in interiorul Parlamentului.

Repet, jandarmi în interiorul Parlamentului. Trebuia un scandal uriaș, trebuia cerută scoaterea lor de urgență de acolo. Poate n-am fost eu atent, dar n-am vazut așa ceva.”

Moţiunea de cenzură „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României”

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost respinsă în Parlament, demersul Opoziţiei nereuşind să strângă numărul necesar de voturi, şi anume, 233. Pentru moţiunea de cenzură au votat doar 161 dintre senatori şi deputaţi. Moţiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României” a fost semnată de 163 de senatori şi deputaţi. Aceasta a fost citită în plenul reunit de luni al Parlamentului. Partidele de opoziţie reproşau Cabinetului Dăncilă, în textul moţiuni, nerespectarea programului de guvernare şi modificarea legilor justiţiei şi a legii pensiilor.

Parlamentul, împânzit de jandarmi!

Florin Roman, deputat PNL: „Parlamentul a devenit o cazemată militarizată a Jandarmeriei. De ce azi, când am venit toţi la muncă, Parlamentul e plin de jandarmi? În afara Parlamentului e plin de jandarmi. Vă e frică să ieşiţi printre oameni? Cine a solicitat prezenţa trupelor de jandarmi în afara Parlamentului? Jandarmii stau în Parlament să apere penalii din majortatea parlamentară.

– Florin Iordache i-a tăiat microfonul. Roman a pus pe masa miniştrilor fotografii cu o tânără care a fost victimă unor agresiuni, însă membrii Guvernului le-au dat la o parte fără să se uite şi le-au ignorat.

Traian Băsescu, către Şerban Nicolae: „Apreciez că şoferul puşcăriaşului Cătălin Voicu a făcut progrese. Pentru un şofer, să poată să vorbească 25 de minute de mare lucru. Şerban Nicolae a pomenit cel puţin de 5 – 6 ori Moscova. Mă, ţie nu ţi-e ruşine? Eşti copilul lui Ion Iliescu, te-a crescut la Cotroceni.”  

– Florin Iordache i-a tăiat microfonul si lui Băsescu, iar sala a început să huiduie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.