Europarlamentar: Tudorel Toader a trădat justiția și s-a înrolat definitiv în armata PSD&ALDE

Europarlamentarul Monica Macovei are o reactie dura la adresa ministrului justitiei Tudorel Toader pe care il acuza ca „a trădat justiția și s-a înrolat definitiv în armata PSD&ALDE de distrugere a justiției și a țării.”

Monica Macovei nervoasa

Monica Macovei (foto: realitatea.net)

Intr-o postare pe Facebook, Macovei scrie:

„Cele două fronturi pe care Toader duce războiul politic împotriva justiției independente au fost redeschise astăzi (1) prin anunțul că cere, din nou, președintelui Iohannis revocarea procurorului Augustin Lazăr și numirea la DNA a Adinei Florea, cea care a declarat public că nu a fost niciodată procuror independent, și (2) prin atacul deschis la președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Procurorul general, procurorul șef al DNA și președinta ÎCCJ au apărat și apără justiția, pe judecătorii și procurorii independenți și curajoși și de aceea Toader îi țintește.

Nu au trecut nici două luni de când Comisia Europeană, prin raportul MCV, a cerut guvernului PSD&ALDE să anuleze modificările la legile justiției și Codurile penale și să înceapă o nouă procedură de numire a unui procuror-șef al DNA, care să continue efectuarea de anchete profesioniste, independente și imparțiale.

Toader nu a îndeplinit niciuna din solicitările Comisiei Europene, ci dimpotrivă, face totul invers! Așa se slăbește și distruge o țară, așa grupul infracțional organizat aflat la putere face din România o țară tot mai mică, irelevantă, la marginea Europei,” a scris Monica Macovei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.