Catalin Beciu, vicepresedinte ALDE, despre protestele anti-gratiere: „Prima manifestatie nazista. Animalelor, mi-e scarba de voi!”

Catalin Beciu este fondator si vicepresedinte ALDE si fost secretar de stat in Ministerul Energiei. Evenimentele de ieri i-au pus capac si l-au determinat sa scrie pe Facebook diferite tampenii, cum ca „protestele impotriva legii gratierii” au reprezentat o „manifestatie nazista”, iar protestatarii au fost „niste cretini”. „Animalelor, mi-e scarba de voi”, continua el, care apoi spune ca „face spume”. „Jos Kovesi, Iohannis” scrie el, inainte de a mentiona ca este „om de afaceri”.

Catalin Beciu

Catalin Beciu, furios pe protestatarii anti-gratiere (foto: deprahova.ro)

Potrivit Hotnews, personajul a revenit cu un nou mesaj joi seara, in care reia aceleasi declaratii si afirma: „Inainte sa imi analizati limbajul folosit in postare, la adresa manifestantilor, va atrag atentia ca m-au facut mizerabil, prin scandări, la maxima audiență, pe toate televiziunile”.

Catalin Beciu a fost secretar de stat, in anul 2015, la Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, noteaza Digi24.

Mesajul initial a fost publicat pe Facebook joi dupa-amiaza:
„Ieri a avut loc prima manifestatie nazista, din ultimii saptezeci de ani, in Romania.
Au iesit niste cretini care vor tortura in locul privarii de libertate si lagare de exterminare in locul inchisorii.

Mai vor si incalcarea Constitutiei, care garanteaza dreptul la demnitate si la tratament uman.
Animalelor, mi-e scarba de voi. De toti aia care ati fost pe strada, aseara. Atat de scarba incat as iesi impotriva voastra, tot acolo, in strada.

Doar ca vreau sa fiu sigur ca pot sa respect Constitutia, care va garanteaza dreptul la viata…Astazi, nu sunt sigur. Fac spume cand vad nazisti. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Mictiunedi si, in general, jos cretinii si nazistii!

Editez:
A, stiu ca limbajul nu-i politic.
Si? Sunt om de afaceri.”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.