Igor Dodon sfidat la el acasa: „Treceti batalioane romane Carpatii” cantat in satul sau natal, Sadova

Lovitura de teatru pentru presedintele moldovean Igor Dodon care a avut surpriza de a auzi „Treceti batalioane romane Carpatii”, interpretat chiar de elevii gimnaziului din Sadova, satul sau natal. Si asta s-a intamplat chiar pe 1 Decembrie de Ziua Nationala a Romaniei. Pe langa celebrul mars militar romanesc, copiii au mai cantat si alte piese patriotice, precum „Doamne, ocroteste-i pe romani”, „Drum bun, drum bun, toba bate”, „Basarabie frumoasa”, „Indemn la Unire”.

igor dodon

Igor Dodon

Insa toata situatia a fost descrisa cu satisfactie de catre fostul presedinte roman, Traian Basescu, pe pagina sa de Facebook:

„Pentru cei care nu cred în Unire. Priviţi copiii din Republica Moldova.

Igor Dodon, SFIDAT chiar la el ACASĂ: Copiii au cântat ‘Treceţi, batalioane române, Carpaţii!’ în satul său natal.

Momente dificile pentru președintele pro-rus, Igor Dodon. Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu bucurie în satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea preşedintelui pro-rus al Republicii Moldova.

Elevii gimnaziului din Sadova au interpretat și alte piese patriotice, precum „Doamne, ocrotește-i pe români”, „Drum bun, drum bun, toba bate”, „Basarabie frumoasă”, „Îndemn la Unire”.”

 

Treceți batalioane române Carpații! La Sadova! Dodoane, ascultă! ??

Posted by Ion Leașcenco on Friday, 1 December 2017

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.