Vinul rosu poate ajuta la arderea grasimilor (best news:)

Hei, iubitorii de vin … Am o bănuială ca pentru unii dintre voi descoperirea prezentata in acest articol ar merita un toast.

Anumite studii au sugerat că un anumit antioxidant găsit în vinul roșu ar putea preveni obezitatea la soareci. Acest studiu a mai facut un pas dupa ce cercetatorii au folosit acelasi antioxidant și l-au aplicat pe grăsimile și celulele hepatice umane. Extractul, numit acid elagic, parea sa faca celulele hepatice sa arda grasimi mai repede … in timp ce, de asemenea, încetinea dramatic creșterea celulelor adipoase și dezvoltarea altora noi.

Vinul rosu, posibil accelerator pentru arderea grasimilor

Vinul rosu, posibil accelerator pentru arderea grasimilor

Aceasta este o veste foarte interesanta în special pentru persoanele ale caror diete sunt in general bogate in grasimi sau pentru cei care sunt supraponderali; arderea grasimilor periculoase din ficat ar putea re-stimula funcțiile organului.

Dar, autorii studiului avertizeaza ca MENIUL studiului nu ar trebui sa duca la ideea că bascularea unei sticle de vin duce automat la reducerea taliei. Autorul Neil Shay a declarat ca: „Nu ne așteptam ca acești compuși sa îmbunătățeasca greutatea corporală. Alcoolul este ca o sabie cu două tăișuri. Nu sugeram oamanilor sa-si incarce „rezervoarele”. La urma urmei, excesul de alcool și zahăr ar putea afecta corpul uman mai mult decât l-ar ajuta.

Mai multe studii sunt în curs de desfășurare, dar până atunci, amintiți-vă ca un pahar de vin ocazional aduce alte beneficii pentru sanatate, cum ar fi reducerea stresului și a anxietății, precum si imbunatatirea proprietăților anti-cancerigene și anti-îmbătrânire.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.