Teroare in Romania: A inceput eliberarea penalilor!!!

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament arată că eliberarea corupților a mobilizat toți penalii în jurul lui Dragnea, de aceea moțiunea nu a trecut”, anunta USR intr-un comunicat pe pagina de socializare a formatiunii.

Infractorii Romaniei eliberati multumita Programului de Guvernare PSD

„UDMR a sprijinit, astăzi, guvernul penal și iresponsabil economic PSD – ALDE. Din păcate, UDMR este, la fel ca PSD, parte a oligarhiei politice care conduce România de 30 de ani. Liderii UDMR sunt la fel de înfipți pe funcții cum sunt și cei de la PSD. Lor le-a mers mereu bine. Dar oamenilor pe care ei îi reprezintă, nu.

Cum putem continua cu un Guvern care a adoptat peste 100 de ordonanțe de urgență anul acesta și pregătește OUG-ul pentru amnistie și corupție pe care Dragnea îl dorește atât de mult?Ieri seară au început să iasă primii penali din închisoare, datorită lui Dragnea. Dan Șova, Constantin Niță și Rudel Obreja au fost eliberați aseară, după ce au contestat pedepsele primite invocând ilegalitatea completurilor de cinci judecători. Azi dimineață, Alina Bica a primit și ea o suspendare a pedepsei, după ce a contestat legalitatea completului de judecători care a dat sentința definitivă de 4 ani de închisoare cu executare.

Urmează Elena Udrea, Puiu Popoviciu, Sebastian Ghiță sau Radu Mazăre. Toți marii corupți condamnați definitiv de ÎCCJ (de completurile de 5, însă urmează și cele de 3) vor fi eliberați. Toți!

USR va continua lupta cu toată forța ca să scăpăm de grupul de infractori care a capturat statul.”

Sursa: USR/Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.