VIDEO. Dancila ridiculizata pe internet pentru mutenia caracteristica in prezenta lui Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă este deseori supranumita „Prim-ministrul mut al Romaniei” pentru faptul ca nu scoate prea multe vorbe cand se intalneste cu inaltii oficiali europeni, iar aceasta „mutenie” este generata de stanjeneala de a nu cunoaste nicio limba straina. Ba mai mult, premierul are probleme serioase si cu limba romana.

Viorica Dancila lift

Dancila in lift (foto: facebook)

Ultimul incident a avut loc luni seara cand Dancila nu a fost lasata de seful de partid Liviu Dragnea sa raspunda intrebarilor presei, iar aceasta situatie a facut-o sa devinta tinta ironiilor pe internet.

Intr-unul dintre video-urile hilare postate pe Facebook, Viorica Dăncilă, apare intr-un lift privind in toate directiile fara sa scoata niciun cuvant.

O editare a primului clip o prezinta in acelasi lift dar inconjutata de pesti (ca intr-un acvariu) si „acompaniata” de o aceeasi coloana sonora.

Dragnea a tinut un briefing de presa insotit de premier dupa incheierea sedintei Biroului Permanent National, insa un jurnalist prezent a avut „inspiratia” sa-i adreseze o intrebare lui Dancila care nu a apucat sa spuna nimic din moment ce seful PSD a repezit-o cu un „Haideti” scurt, aratandu-i calea spre iesire.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.