Crin Antonescu despre mutarea lui Ponta: „Nici Ceaușescu, in fata revolutiei, nu s-a carat cu biroul. Premierul si-a pierdut controlul”

Presedintele Partidului National Liberal Crin Antonescu a comentat stralucita idee a prim-ministrului roman Victor Ponta de a fugi de la Palatul Victoria si de a se ascunde în sediul Ministerului Apărării, deoarece actualul birou, zice el, nu ar fi destul de securizat (scroll pentru video).

Crin Antonescu

Crin Antonescu crede ca Ponta ar trebui sa-si faca un control (Credit foto: stiripesurse.ro)

Antonescu a declarat ca gestul lui Ponta este unul incalificabil, la care nici măcar Ceaușescu nu a recurs.

„Asistăm la fenomene tulburătoare – domnul Ponta şi-a pierdut controlul. Ne anunţă că se mută cu birou, cu totul, în sediul unei unităţi militare. Nici Ceauşescu, în faţa unei revolte naţionale, nu s-a mutat cu biroul, ci a fugit cu un elicopter. La mineriade, totuşi, Petre Roman nu a fugit cu tot cu birou şi cu secretară. Ce s-a întâmplat, de primul-ministru anunţă că a fugit cu tot cu birou la MApN? Care sunt explicaţiile? Nici Pinochet n-a făcut asta şi era dictatură militară. Cum ar putea preşedintele să-i însceneze aşa ceva? Se deghizează noaptea în Duicu? Ce se va întâmpla la MApN? Pentru că domnul Ponta spune că pleacă din sediul Guvernului pentru că este cam civil, aşa trebuie să fie, civil. Nu ştiu pentru cine se joacă această operetă. Sediul tradiţional, istoric, de până la Ponta 3, al Guvernului României, este în piaţa Victoriei. Își imaginează domnul Ponta că acolo se intră ca la mall, adică intră cine vrea?”, a spus Antonescu care la un moment dat cu greu si-a stapanit rasul.

Basescu: Daca se muta la MApN, Ponta va fi vecin, poate veni sa bea o cafea

Liderul PNL e deja convins că primul ministru și-a pierdut controlul și are nevoie de ajutor din partea celorlați membri ai Guvernului sau ai Partidului Social Democrat, care ar trebui sa-l duca la un control medical.

„Eu cred că domnul Ponta şi-a pierdut controlul. De frică, de stres, pentru că a avut multe supărări în ultima vreme şi cineva trebuie să facă ceva, să meargă la un control cu el”, a mai declarat Antonescu, cu o doza de ironie in glas.

Video: Crin Antonescu: „Ponta sa fie dus la un control!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.