Traian Basescu da o noua replica pe Facebook: Ponta, daca te ducea mintea sa inveti macar cate ceva de la mine, cu siguranta astazi ai fi fost presedintele Romaniei

Fostul sef de stat Traian Basescu a facut o remarca la adresa lui Victor Ponta, dupa ce primul ministru a sustinut ca PSD nu are o opozitie cu care sa se lupte iar singurul adversar politic a ramas tot Traian Basescu. „Ai fi fost presedintele Romaniei daca te ducea mintea sa inveti macar ceva de la mine”, a scris Basescu pe pagina de Facebook.

Mesajul integral al lui Basescu pentru Victor Ponta
Ponta, orgoliul, propaganda şi minciuna nu pot înlocui inteligenţa!
“Politic avem doar un adversar. Tot pe Băsescu. El culege ce a semănat. E singurul care are capacitatea de a se lupta cu noi, dar așa cum l-am bătut de fiecare dată, putem s-o facem și de acum încolo”, a spus Ponta.
Ascultă, Ponta, n-ai înţeles nimic. Nici azi nu pricepi că, în noiembrie 2014, nu eu ţi-am fost adversar, ci Iohannis. Din acest motiv ai şi pierdut alegerile prezidenţiale. Dacă n-ai aflat, te asigur eu că n-am candidat in 2014.
Iar dacă te ducea mintea să înveţi măcar cîte ceva de la mine, cu siguranţă astăzi ai fi fost preşedintele României.
Eşti încă tînăr şi, cred eu, încă poţi să mai afli că orgoliul, propaganda şi minciuna nu ţin loc de inteligenţă şi experienţă.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.