Comunistii au inviat. Dragnea ii vegheaza din tablou pe „enoriasii” de la PSD Constanta

Daca va era dor de stilul comunisto-ceausist, trebuie sa stiti ca aveti nesperata ocazie de a retrai vremurile de mult apuse.

psd constanta tablou dragnea

O poza cat 1000 de cuvinte (foto: Adi Barza/Facebook)

O fotografie trasnet a fost făcută în filiala PSD Constanța, care amintește perfect de „epoca de aur”. Membrii organizatiei locale au făcut o poza de grup, in timp ce dintr-un tablou de pe peretele din spatele lor ii veghea „El Lider Maximo” Liviu Dragnea, taman cum ii superviza nea Nicu din rama pe comunistii sai.

Utilizatorul care a pus incredibila fotografie pe Facebook, a scris că i-a amintit de epoca comunista, când peste tot era un tablou cu dictatorul Nicolae Ceaușescu.

„Pe vremuri ,în orice clasă de Grădiniță , de Școală , în orice birou, din orice Instituție , era obligatorie prezența tabloului marelui conducător de partid .Astăzi, în 2018 , PSD nu s-a putut debarasa de vechile metehne comuniste de acum 30 de ani. In zilele noastre, PCRSD nu a schimbat decât conducătorul, practicile sunt cam aceleași , tabloul își are locul său sacru ,de unde TOVARĂȘUL îi veghează pe supuși”.

Secretarul general al PSD Constanța, Lucian Lungoci, a declarat că și liberalii ar fi potrivit să-și pună poza președintelui Ludovic Orban pe perete.

„Ce, doamnă, e un lucru rău ca poza domnului președinte al Partidului Social Democrat să fie pe perete în sediul partidului? Poza există, nu este vorba de vreun trucaj. Dacă mă întrebați pe mine, atunci vă spun că sunt de părere ca și cei de la Partidul Național Liberal, de exemplu, să își pună poza președintelui pe perete, nu e deloc un lucru rău”, a declarat Lungoci pentru Ordinea.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.