SOV il ironineaza la culme pe ministrul „Găbiţă minte mică” | Un prost n-ar fi reușit să alinieze patru televiziuni de știri care să-l pupe în c.. și să scoată groapa vinovată

Sorin Ovidiu Vantu tocmai a dat dovada ca stie sa faca haz de necaz in controversatul caz Oprea.

Sorin Ovidiu Vantu

Sorin Ovidiu Vantu

Intr-un articol satiric denumit „Stiri false” si in care face revista presei, afaceristul nemtean il ironizeaza pe ministrul de interne Gabriel Oprea, botezat „Găbiţă minte mică”, spunand ca acesta „era cat pe ce sa-l salveze” pe agentul Bogdan Gigina si „daca n-ar fi fost groapa in cauza, era foarte posibil sa si reuseasca”.

SOV ii ia la rost si pe cei care il apara pe Oprea incercand sa acuze groapa in care a cazut politistul.

„Ultima știre este cu domnul Gabi Oprea, care, se zice că, din megalomanie, a contribuit la moartea unui om. Surse mult mai bine informate susțin însă contrariul: domnul Gabi Oprea era cât pe ce să-l salveze și, dacă n-ar fi fost groapa în cauză, era foarte posibil să și reușească. Din informațiile prezentate de niște lideri sindicali ai MAI și din emisiunea d-lui Gâdea de joi seară, se detașează cu fermitate necesitatea arestării acelei gropi pentru infracțiunea de ucidere din culpă. De asemenea, este de aplaudat solidaritatea de care au dat dovadă confrații: cu excepția cozii de topor care se cheamă «Digi 24», toate televiziunile de știri au fost solidare cu cel incriminat pe nedrept de «cretinii» din online. Chiar și subsemnatul se simte obligat să-și reconsidere atitudinea față de cel pe care, în mod nedrept, îl apelam cu diminutivul «Găbiță minte mică».
Un prost n-ar fi reușit să alinieze patru televiziuni de știri care să-l pupe în c.. și să scoată groapa vinovată.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.