Liviu Dragnea AVERTISMENT pentru Klaus Iohannis: „Fac eforturi sa tin romanii in case”

Liviu Dragnea s-a scremut foarte tare pentru a tine lumea blocata in case prevenind astfel un scenariu apocaliptic in care romanii ar lasa carnatii si vinul in prag de Revelion si ar da buzna in strada nemultumiti ca Iohannis nu le mai serveste odata un premier. Aproape il podidea plansul pe „Dragnea Jong Un” vazand atata pasivitate din partea neamtului de la Cotroceni. Ba chiar l-a amenintat si cu suspendarea.

„Oamenii” lui Dragnea, gata sa iasa in strada

„De câteva zile eu fac eforturi foarte mari pentru a nu ieşi oamenii în stradă. Sunt din ce în ce mai mulţi hotărâţi să iasă în stradă. (…) Eu vă spun foarte cinstit şi o spun în continuare destul de calm: Eu nu mai cred că după Anul Nou mai pot să ţin oamenii să nu iasă în stradă şi spun asta pentru ca cei care mai un dram de responsabilitate să înţeleagă”, a spus Dragnea Teleormaneanul.

Întrebat dacă nu este cumva o amenințare, seful PSD a replicat: „Ce cuvinte să folosesc eu? Să folosesc vreun rânjet ca să pară că nu e amenințare? Văd că începe să se folosească asta”.

Iohannis s-a speriat de lumea pe care urma s-o scoată în stradă Dragnea. Nu atât viii i-au băgat frica în oase, cât morții din Teleorman. Prin urmare, seful statului a salvat tot circul asta ridicol trimitandu-i premierului nominalizat Grindeanu un SMS scurt prin care i-a urat succes in noua slujba. Intre timp, sasul a plecat relaxat sa-si faca revelionul la Sibiu spre disperarea duzinei de analisti politici si a celor de la Romania TV care titrau pe burtiera „Astă-seară vă spunem unde a fugit Iohannis”. In replica, jurnalistul Grigore Cartianu le raspunde: „Măi, detectivilor, nu mai bine ne spuneți voi unde a fugit Ghiță?!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.