Incredibil: „Sedinta politica in…biserica!!!”

Cum e sa te duci la biserica si sa dai peste Ministrul Mediului Gratiela Gavrilescu si tot alaiul PSD-ist insiruiti la o masa in fata Sfantului Altar. Ei bine, inimaginabila situatie tocmai a avut loc intr-un lacas de cult din Banesti, Prahova. Se are ca pe langa social-democrati, la masa cu pricina erau si vreo doi liberali: Iulian Dumitrescu-senator PNL si Horia Tiseanu-primar care face parte din PNL.

Sedinta partid biserica Banesti Prahova

Ministrul social democrat Gratiela Gavrilescu la sedinta in biserica (foto: Rares Bogdan/Facebook)

Nu se stie deocamdata de ce s-au adunat oamenii politici in casa Domnului sau ce aveau de discutat, poate promovau „familia traditionala„, dar cert este ca incidentul a fost semnalat de prezentatorul de la Realitatea TV, Rares Bogdan, intr-o postare acida pe reteaua de socializare Facebook.

Iata mesajul lui Rares Bogdan
„In istoria Romaniei nu s-a intamplat asa ceva! Politicieni la masa, in Sfanta Biserica, in fata Sfantului Altar, cu spatele la Sfanta Masa! Oameni buni, asa ceva NU s-a intamplat nici pe vremea lui Stefan cel Mare! Nici in Rusia bolsevica. Spre ce ne indreptam? Sinodul BOR trebuie sa intervina de urgenta. E blasfemie sa permiti ceva. Pana si atunci cand iesi dintr-o biserica iesi cu spatele la usa si cu fata la Sfantul Altar, iar astia stau cu spatele la Altar!!!!! Preotul paroh trebuie sa fie scos de urgenta de la slujire! Sedinta de partid in Biserica. Politicieni cu spatele la Iconostas si Sfintele Icoane. Cina cea de taina politica in Sfanta Biserica. Prezidiu politic in Sfanta Biserica. Fara precedent. RUSINOS. E bataie de joc la adresa Bisericii. PSD reuseste sa isi bata joc si de Biserica…… Doamne, cui ne lasi, Doamne….!!!!!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.