Ciuvică minte mică: „Amnistia și grațierea sunt foarte bune. Rău e că scapă de pușcărie și băsiștii”

Mugur Ciuvică, eternul guraliv și formator de opinie pe care-l vedeți in fața ochilor seară de seară la Antena 3, nu putea sa lipsească din actualul peisaj legat de controversata ordonanță de urgență pentru amnistie și grațiere pregătită pe furiș de Guvernul Dragnea-Dăncilă.

Mugur Ciuvica

Mugur Ciuvica (foto: ziaristii.com)

Iată ce spune marele jurnalist de investigație (țineti-vă bine):

„Amnistia și grațierea sunt bune, sunt foarte bune. Se face dreptate în țara asta. Li se face dreptate victimelor abuzurilor.

Există și o problemă, o mare problemă: vor scăpa de pușcărie toți băsiștii! Asta chiar e rău.

Păi, noi ne-am mâncat ficații cu ei, și acum să ne râdă-n nas?! PSD-iștii nu prea profită de ordonanță, ei și-au cam făcut pușcăriile. Și oricum majoritatea au fost închiși nevinovați”, a declarat cu amaraciune Ciuvica.

Generalul-milițian Pavel Abraham pare sa fie mai „tolerant”: „Ba da, e bine să scape toată lumea, să nu fim răi… E bine să beneficieze toți de ordonanță!”

Deci, oameni buni, cam aici s-a ajuns. Sa avem indivizi ca Ciuvica si Abraham care ne traseaza directiile in viata si ne explica ce este bine si ce nu. Ce altceva ar mai fi de spus decat „dragi romani, bine ati venit in lumea infractorilor. Viitorul vostru este „aranjat”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.