Cătălin Rădulescu: „Românul nu este „mai” inferior ca voi!”

„Românul nu este mai inferior ca voi”, cam așa vorbește un deputat pesedist supărat pe marile puteri occidentale dar și pe limba română, neaflând pană acum că adjectivul „inferior” nu are grade de comparație, notează Comisarul.ro.

Catalin Radulescu

Catalin Radulescu (foto: magnanews.ro)

Este vorba de Cătălin Rădulescu „aka” deputatul mitralieră, care și-a exprimat nemulțumirea vis-a-vis de raportul pe justiție, transmițându-le străinilor că „românul nu este mai inferior” ca ei.

„Ne-am săturat ca să fim trataţi inferior de către nişte străini. Românul nu e nici sclavul vostru, nu este nici mai inferior (sic!) ca voi. Cred că trebuie făcut acum front comun. Toate ţările astea care sunt nedreptăţite – inclusiv Italia, Spania, Ungaria, Cehia, Polonia – să facă front comun și să arate câtorva ţărişoare că nu le pot numi ţări – Germania, Franța , Olanda, Austria , să le arate că majoritatea în comunitatea europeană e invers”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Tot azi, Prima agramată a Romaniei, a făcut o confuzie între „predilecţii” şi „predicţii”, în declaraţia de dinaintea şedinţei de Guvern. Astfel, referindu-se la date ale INS, Viorica Vasilica Dăncila a spus că „sunt date oficiale care arată faptul că Guvernul a avut dreptate şi care infirmă, cu argumente incontestabile, predilecţiile opoziţiei, aşa-zişilor analişti sau, mai grav, a unor instituţii publice”.

Viorica Dăncila, „predilecţii” pentru gafe

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.