Adrian Tutuianu ii ia la misto pe Manda si Olguta: „Fie prostul cat de prost, mintea vine dupa post”. Noi inregistrari marca PSD

Damboviteanul Adrian Țuțuianu pare sa fie vedeta PSD dupa ce o serie de inregistrari audio arata modul in care isi ia in suturi colegii social democrati. Si nu iarta pe niciunul.

manda olguta

Manda si Olguta (foto: nouapresa.ro)

Intr-un nou episod rasuflat din sanul PSD, Țuțuianu îi ia la misto pe oltenii Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu.

România TV a prezentat miercuri seara o nouă înregistrare audio cu Adrian Țuțuianu, surprins în timp ce le spunea primarilor din Dâmbovița că la ședința CEX ”a mai luat cuvântul Olguța Vasilescu. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniștrilor care au senzația că dacă s-au așezat pe un scaun sunt și ei mai deștepți. Era pe vremea comuniștilor o vorbă: ”Fie prostul cât de prost, minea vine după post”. A ieșit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna Olguta, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine”.

O altă înregistrare îl prezintă pe Țuțuianu vorbindu-le colegilor și despre Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului: ”O fătucă simpatică, dar nu a lucrat toată viața ei intr-o funcție ca asta. Săptămâna viitoare e un proces cu tac-su și frate-su pe evaziune fiscală”.

Intrat imediat la RTV să comenteze, Claudiu Manda a dezmințit dialogul relatat de Țuțuianu, dar a spus că ar trebui comentat în Comitextul Executiv al partidului comportamentul acestuia.

Și Lia Olguța Vasilescu a dezmințit dialogul: ”Nu a fost o astfel de discuție. Vă dați seama că nu aveam nevoie de un bărbat să mă apere. Nu îl onorează, dacă asta e părerea sa față de colegii din partid”.

Potrivit România TV, înregistrarea a fost făcută la întâlnirea lui Adrian Țuțuianu, șeful PSD Dâmbovița, cu primarii PSD din județ. Țuțuianu face parte din grupul puciștilor anti-Dragnea.

Adrian Tutuianu sterge pe jos cu Arsene si Andrusca de la Neamt:
In timpul aceleiasi sedinte cu primarii din Dambovita, fostul ministru al Apararii ii face praf pe jupanii de la Neamt, Ionel Arsene si ministrul sau balbait Danut Andrusca.

Tutuianu face referire la Arsene despre care spune ca s-ar fi ratoit la el (la Tutuianu). De exemplu, a sărit la mine tot de la Piatra Neamț, președintele de organizație. (Neinteligibil) …un fel de întrebare la masă acolo. Băi, lăsați-mă voi cu ale voastre nu știu ce” -Și i-am spus Domnul…”, cum îl cheamă pe ăsta, Arsene…Dumneata să vii să vorbești cu mine la modul ăsta când vei avea rezultatele mele.”

Datorita apropierii de Dragnea, arogantul de Arsene are o atitudine dispretuitoare fata de toti liderii PSD, ceea ce a starnit de mai mult timp revolta multor PSD-isti care se vad nevoiti sa acepte in functii cheie oameni de cea mai slaba calitate intelectuala si morala, propusi de Arsene (de altfel tot un incompetent).

De aceea, Adrian Tutuianu spune ca la un moment dat i-ar fi cerut explicatii lui Arsene despre numirea lui Andrusca, ministrul Economiei, despre care Tutuianu spune ca este cel mai idiot ministru: ”Și, al doilea, ne vei explica (n.n. Arsene) de ce ai nominalizat cel mai idiot ministru care este ministrul Economiei. Acest ministru este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el. Și singura lui legătură cu economia este că: A avut o vulcanizare„, a spus Țuțuianu, conform înregistrărilor.”

Comments

comments

2 Responses

  1. octombrie 12, 2018

    […] de RomaniaTv. Dupa ce i-a facut praf pe Arsene de la Neamt, pe ministrul balbait Andrusca, pe Olguta si Manda, acum a venit randul sefului suprem, Liviu […]

  2. octombrie 13, 2018

    […] PSD de Dambovita, Adrian Tutuianu, i-a facut praf pe Ionel Arsene si marioneta sa Danut Andrusca spunand despre acesta din urma ca […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.