Accident Bacalbaşa: Deputatul PSD şi-a spart faţa dar a supravietuit fiind protejat de…nas

Pentru Nicolae Bacalbaşa, Halloween-ul a venit ceva mai devreme anul ăsta.

Nicolae Bacalbaşa a reuşit să sperie pe toată lumea luni cand şi-a facut apariţia ca un zombie la Palatul Parlamentului. Deputatul PSD s-a procopsit cu o faţa şifonată rău, plină de vanătăi şi cu nasul bandajat, după ce a fost implicat intr-un accident de natură fotografică la vechiul far de la Sulina.

accident bacalbasa

Nicolae Bacalbasa, aparitie horor (captura video)

Practic, politicianul de Galaţi a pătit cam ceea ce li se intamplă de obicei ahtiaţilor de selfie, adică s-a impiedicat şi s-a accidentat în timp ce făcea fotografii. El a mai spus că nasul, chit că s-a rupt, l-a protejat şi că şansele ca incidentul să fie mortal erau de 50%. Deci a fost aproape de o „sinucidere”.

”Nu e o dispută politică nici în interiorul partidului, nici cu haştag rezist. Este un banal accident. După părerea mea, aveam cam 50% şanse să se încheie mortal”, a povestit Nicolae Bacalbaşa pentru Mediafax.

”În timp ce făceam poze la vechiul far din Sulina, Sulina fiind izolată de orice centru medical şi cu acces numai pe apă, deplasându-mă – greşeală, desigur – cu aparatul fotografic la ochi un metru jumate, nu mai mult, m-am împiedicat de un prag şi m-am prăbuşit cu toată greutatea mea, care e destul de mare, cu gâtul întins şi cu mâinile fixate pe aparat. Deci am lovit cu fruntea cimentul. Noroc că nasul, care e o proeminenţă, chit că s-a rupt, m-a protejat”, a adăugat PSD-istul.

În urma accidentului de la Sulina, Bacalbaşa trebuie să îşi pună pivol la un dinte, iar nasul nu îi va mai fi ”chiar artistic”.

Deputatul a fost găsit de poliţistii de frontieră şi dus la UPU.
”Viaţa e legată cu aţă. Poţi să mori uite aşa”, a concluzionat Bacalbaşa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.