VIDEO: Tudor Chirila legitimat de un jandarm DUHNIND a alcool, chiar in Piata Victoriei

Un jandarm si o jandarmerita aflandu-se in excels de zel au venit sa ii legitimeze pe Tudor Chirila si pe fetele care strang fonduri pentru un spital pentru copiii bolnavi de cancer, pentru ca aveau AFISAT un minibanner! Chirila era Piaţa Victoriei împreună cu fondatoarele Dăruieşte Viaţă, Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

Tudor-Chirila

Tudor Chirila atentioneaza un jandarm ca miroase a alcool

Problema e ca jandarmul cam trasese la masea iar cantaretul l-a simtit ca miroase a alcool ieftin. In momentul in care juratul de la Vocea Romaniei il apostrofeaza si anunta ca va chema politia, jandarmul, clatinandu-se, „se da lovit” si o ia la sanatoasa traversand strada chiar pe interzis intr-o zona intens circulata de masini!

Este halucinant ca jandarmii lui Carmen Dan au trecut la „next level” legitimand si dand amenzi sub influenta alcoolului! Romania a ajuns efectiv tara infractorilor si a mizeriilor repetente! Poporul roman trebuie URGENT sa scape de astfel de capuse, altfel viitorul ii este confiscat.

Tudor Chirila a confirmat si el incidentul pe pagina de Facebook unde a postat o scurta descriere insotita de un clip video:

„Un jandarm care duhneste a alcool legitimeaza cinci oameni care stau cu un banner pe un trotuar. Jandarmul duhnind a alcool e in exercitiul functiunii.

La 112 operatorul nu considera o urgenta faptul ca un jandarm beat legitimeaza oameni pasnici pe un trotuar. Oare e o urgenta daca jandarmul baut devine agresiv?”, a scris cantaretul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.