VIDEO: Magistraţii ieşeni au dezbătut în şedinţă semnificaţia expresiei: „M**e Dragnea“

CAZ INCREDIBIL DAR ADEVARAT: Judecătorii ieseni au ajuns in situatia de a analiza semnificatia cuvantului „m**e”!

Detinut de la Penitenciarul Iasi a ajuns la judecata pentru expresia „M**e Dragnea (foto: penitenciare.info)

Proces suprarealist la Iaşi: un puşcăriaş a fost sancţionat după ce a scandat „M**e PSD, M**e Dragnea“. Mai exact, deţinutul încarcerat în Penitenciarul Iaşi a fost penalizat după ce a improvizat, dintr-un cearşaf, un banner pe care a scris explicit (fără steluţe): „M**e Dragnea, M**e PSD“, dar şi „Fuk Trump, Fuk ANP“.

Actiunile sale, considerate defaimatoare pentru Dragnea şi PSD, au fost sancţionate de reprezentanţii închisorii ieşene. A urmat un proces total ieşit din comun, în timpul căruia judecătorii ieşeni au analizat sensul cuvântului „m**e“.

Concluzia: „potrivit dicţionarului limbii române, cuvântul «muie» are semnificaţia de gură, însă, în limbajul trivial, argotic, semnificaţia acestuia este contact sexual oral“. În replică, deţinutul s-a apărat şi a spus că îi este îngrădit dreptul la liberă exprimare. Cât despre lozinca „Fuck Trump“, deţinutul s-a apărat şi a spus că nu e nimic vulgar la ea, invocând că aceleaşi vorbe au fost rostite şi de actorul Robert de Niro, într-un discurs televizat, motiv pentru care el a crezut că înseamnă „sănătate“, noteaza Ziaruldeiasi.ro.

VIDEO: Incident „M**e Dragnea” dezbatut la Iasi in sala de judecata

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *