USR: Liviu Dragnea anunță reinstaurarea dictaturii în România. O dictatură a corupților

Ce fel de țară ne dorim?

Este revoltător că tocmai astăzi, 16 decembrie, ziua în care comemorăm eroii de la Timișoara, primii care au avut curajul să își facă vocile auzite împotriva regimului comunist, Liviu Dragnea anunță reinstaurarea dictaturii în România. O dictatură a corupților.

USR promite sa fie in strada unde protesteaza impotriva dictaturii coruptilor

Își doresc românii amnistia și grațierea corupților sau își doresc să scape de penalii din funcții publice? Președintele Klaus Iohannis este dator să organizeze referendumul pe care l-a anunțat la OUG 13. Este mai important ca niciodată ca românii să se pronunțe, altfel Liviu Dragnea va împinge România către o adevărată revoluție.

De doi ani de zile, prin diverse metode PSD a încercat să adopte amnistia și grațierea, tot de doi ani de zile avem aproape fără întrerupere proteste de stradă. Liviu Dragnea nu poate decide de unul singur viitorul României, sunt românii cei care trebuie să spună ce își doresc.

Uniunea Salvați România va continua lupta anti-corupție și rămâne un partener al românilor cinstiți care nu vor ca România să ajungă un stat de Dragnea. Nici acum nu e prea târziu, mai putem să-i oprim pe infractori din distrugerea statului de drept. Eroii care în urmă cu 29 de ani și-au pierdut viața pentru libertate și democrație trebuie să ne inspire în continuare să luptăm pentru viitorul nostru.

Sursa: Facebook/USR

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.