Traian Basescu il ironizeaza pe Vasile Blaga cu privire la esecul mitingului PNL de la Palatul Parlamentului

Traian Basescu s-a amuzat copios pe seama fostului sau sef de campanie, Vasile Blaga adresandu-i urmatoarele vorbe: „Înțeleg că este greu să faci un miting de 10-15.000 de oameni pentru Gorghiu&Predoiu. Vasile, mai încearcă o dată!”

Traian Basescu

Traian Basescu

Liberalii promisesera sa adune 15.000 de oameni la mitingul din parcul Izvor din fata Casei Poporului chiar in ziua moțiunii de cenzură inițiată de PNL împotriva lui Ponta. Doar ca in timp ce alesii au votat in Parlament, megamitingul de afara adunase doar vreo 4000 de persoane facandu-l chiar pe Victor Ponta sa spuna ca „erau probabil mai multi jandarmi decat protestatari”

Pe Facebook, fostul președinte Traian Băsescu a comentat acid veleitatile organizatorice ale lui Vasile Blaga.

Basescu îşi începe mesajul cu „Dragă Vasile”, amintindu-i cât de uşor era să adune oamenii, atunci când candidatul în spatele căruia trebuiau să se alinieze protestatarii era Traian Băsescu.

„Dragă Vasile, Înteleg că este greu să faci un miting de 10-15.000 de oameni pentru Gorghiu&Predoiu! Sunt alături de tine…Era mai ușor să aduni dublu, să fii un Foarte Mare Organizator când îl aveai candidat pe Basescu…Vasile, mai încearcă o dată!”, a scris fostul șef de stat pe pagina de socializare.

Comments

comments

1 Response

 1. Simon spune:

  ScârBăsăule, f*** morţii mă-tii de Dictachior împuțit, cu toți Predoii tăi de m**** marinăresc ce ești !!!

  Ești ultima persoană din România care poate vorbi despre orice, chiar și despre fostele slugi, precum Balega sau Gorghiu. Pentru că tu janghinosule oridinar și camarila ta securistă spurcată, timp de 10 ani le-ați încălcat pe toate:

  1. Ai folosit instituțiile statului de la vârf în interes propriu pentru a închide gura tuturor adversarilor politici. Ai șantajat matrozule infect, blamat, mințit și hărțiut oameni care au dezavuat și s-au opus abuzurilor continue promovate de voi. Iar pentru asta, afirmă chiar oameni din anturajul tău, i-ai aruncat după gratii pe: Năstase ca principalul tău adversar politic, pentru care ai nutrit o ură viscerală; pe nevinovatul Dr. Mencinicopschi, pe Pantiș sau Voiculescu pentru că ți-a dezvăluit fața hidoasă/râioasă de mârșav informator al vechii Securități și slugă penibilă a sistemului comunist; pe Gigi Becali pentru că a divulgat public mafia retrocedărilor de la ANRP și taxele percepute de Dorin Cocoș, pe atunci soțul Elenei Udrea, și Ioan Oltean.

  2. Ești un mare parșiv și mincinos fără egal, niciodată nu ai ” apărat evoluția pozitivă a statului”! Dimpotrivă, ai umilit și călcat în picioare destine, ai înjurat și amenințat ziariști.
  Ai șantajat și amenințat, chiar de la tribuna Cotroceni-ului, un senator al României, cât și pe familia acestuia, doar pentru că facea parte din comisia parlamentară care ancheta abuzurile prin care ai dobândit ilegal imensa moșie pe o bună halcă din jud. Călărași.

  3. Spui tu jigodie scabroasă că România ”a avansat enorm din 2004”, de când ai preluat președinția. Ceea ce este o altă mare minciună ordinară. În toți acești ani, ai patronat o camarilă care a furat și devalizat țara, în timp ce tu libidinosule Udrist, tăiai pensii și salarii, motivând că nu sunt bani la buget. Și, în timp ce profesorii, medicii și alte categorii sociale erau în stradă strigându-și disperarea și foametea, mafia portocalie patronată de tine făcea shopping la Paris și își petrecea concediile la Monaco cu sute de mii de Euroi de la Bugetul Statului, și pe iahturile proprii. 😉

  Timp de 10 ani, nu ai promovat decât scandaluri, conflicte, mârlănie și bădărănie la Tv cât și în toate celelalte apariții publice, urmate de abuzuri și hoție, lăsând o națiune întreagă dezbinată și sărăcită, precum o țară de mâna a 4-a din Africa. 🙁

  Iar astăzi, fosta ta camarilă PDL-istă a ajuns să se denunțe reciproc, toți indicând undeva, în vârfurl piramidei și-al Everestului, pe ”tatăl hoților”. Pentru că tu, Tiranule ScârBăsesc, ești tomai acela !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.