Tot mai multi internauti anunta ca nu vor mai urmari Realitatea Tv

Imediat dupa stirea demisiei lui Rares Bogdan, -realizatorul emisiunii “Jocuri de Putere”-, tot mai multi utilizatori de internet si-au exprimat solidaritatea cu simpaticul om de televiziune promitand ca nu vor mai urmari postul Realitatea Tv.

Audienta Realitatii Tv amenintata (foto: adevarul.ro)

Un exemplu elocvent in acest sens, este si mesajul de mai jos, postat pe Facebook de un internaut.

„Multi ani am avut in bucatarie un mic televizor, cum probabil aveti multi dintre voi. Era un televizor clasic, cu tub catodic, care nu se stingea niciodata. Pur si simplu functiona non-stop.

Ei bine, intr-o buna zi, acel televizor a incetat sa mai functioneze. Acela a fost si momentul in care am constatat ca in coltul din dreapta sus inca puteam citi clar sigla Realitatea TV. Initial, am crezut ca e de la praf si am incercat sa ii sterg ecranul. Surpriza! Nu era de la praf. Pur si simplu, sigla televiziunii Realitatea ramasese, cumva, imprimata in interiorul tubului.

De cativa ani am in bucatarie un alt televizor, evident LCD, iar cele 3 programe pe acre le stie sunt Realitatea, Digi si Comedy Central. Foarte rar ajung si pe Antena 3, daca vreau sa urmaresc ceva anume. Sunt singurele canale carora le stiu tastele cu ochii inchisi.

De ce va povestesc asta? Pentru ca aseara am aflat de pe internet ca la Claudiu Popa in studio face apologia gratierii si a iertarii infractorilor un infractor lasat liber sa vorbeasca pe un interval orar in care Rares Bogdan vorbea despre infractori impreuna cu invitatii lui. Pentru o clipa am fost tentat sa il vad cu ochii mei pe Dan Andronic, insa sila si scraba mi-au oprit pornirea.

Sper ca aceasta postare sa fie citita de Claudiu Popa. Nu de alta, dar daca nu a inteles inca faptul ca pe Gusa nu-l intereseaza audienta, ci chiar lipsa ei, iar pentru asta e in stare sa-l sacrifice chiar si pe el, isi merita soarta.

Altfel, repet, intre Denise Riffai si fetele lui Pacuraru chiar nu este nicio diferenta!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.