Scrisoarea Primarului ieşean Mihai Chirica prin care îi propune edilului clujean Emil Boc un parteneriat de Cooperare Transcarpatica între Moldova şi Transilvania

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a publicat într-o postare pe Facebook, scrisoarea trimisă omologului său clujean, Emil Boc, prin care îi propune o initiaţivă de colaborare economică între Moldova şi Transilvania, un parteneriat de Cooperare Transcarpatică pe mai multe planuri, intitulat Transcarpatica.

Mihai Chirica (foto: Facebook)

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a reiterat de asemenea interesul său față de o asociere cu recent inființata Alianță a Vestului. El a declarat că o astfel de alianță ar putea ajuta proiecte precum autostrada A8, care să lege Moldova de restul țării. „Putem deveni o voce mult mai ușor de auzit mai ales la Bruxelles, pentru că se pare că la București sunt toate timpanele înfundate„, a spus edilul ieşean.

„Felicit Ardealul, dar, în același timp, vin cu un îndemn: „Haideți să unim România!””, scrie Mihai Chirica intr-un mesaj la care care adauga:

„Aceasta este scrisoarea transmisă Excelenţei sale domnului Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca!

Iubim România!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.