APARIȚIE SENZAȚIONALĂ: Rareș Bogdan îmbrăcat în vesta galbenă la Jocuri de Putere pe Realitatea TV

Rareș Bogdan a avut o apariție de senzație luni seara fiind imbrăcat intr-o vestă galbenă în timpul emisiunii sale, ”Jocuri de putere” de la Realitatea TV.

rares bogdan vesta galbena

Rares Bogdan a imbracat vesta galbena in timpul emisiunii sale de la Realitatea TV

„Am primit această vestă galbenă de la protestatarii Rezist. O să o îmbrac pentru că simt că în curând românii nu vor mai rezista. Ne întâlnim în Piața Victoriei, deși eu aș vrea să transmit de la sediul din Kiseleff”, a spus realizatorul Jocuri de Putere, noteaza Comisarul.ro.

Gestul său a fost declansat ca o reactie dură la discursul lui Liviu Dragnea, de la Consiliul Național al PSD, în care liderul social democrat a cerut Guvernului să emită o OUG pentru amnistie și grațiere și le-a impus subalternilor din partid să depună plângere penală împotriva lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare.

In timpul vizitei sale la Bruxelles, președintele Klaus Iohannis a discutat si despre protestele ”vestelor galbene”, care par să expandeze de-a lungul si de-a latul Europei. ”Vestele galbene. Avem veste galbene în maşinile noastre, dar le folosim doar în caz de accident. Să sperăm că nu este nevoie”, a declarat Klaus Iohannis, la Bruxelles, săptămâna trecută.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.