Rares Bogdan: „Ne vedem curand!”

Intr-un mesaj postat pe Facebook, omul de televiziune Rares Bogdan, proaspat despartit de Realitatea Tv, multumeste tuturor romanilor din tara si din Diaspora pentru mesajele de sprijin si pentru faptul ca nu este lasat singur in aceste momente dificile pentru el. De asemenea, precizeaza ca este posibil sa il vedem din nou pe micile ecrane in viitorul apropiat.

Imaginea cu Regele Mihai postata de Rares Bogdan

„Dar eu nu sunt singur. Dumneavostra imi dati puterea sa merg mai departe. Mi-ati dovedit. Le multumesc si colegilor mei, extrem de numerosi, care si-au aratat solidaritatea si sprijinul. Le multumesc colegilor invitati si jurnalistilor, respectiv analistilor din intreaga tara.

Le multumesc miilor de romani din Diaspora. Ma inclin in fata tuturor, cu toata aprecierea si respectul cuvenit. Am sperat pana in ultima clipa ca le va veni mintea la cap celor din conducerea Realitatea Tv si nu vor da satisfactie unora si altora, ei au preferat sa ma opreasca sa imi fac emisiunea pentru Dumneavoastra.

Pacat. Sunt unii care le vor trimite mesaje de multumire. Aceia nu sunteti insa Dumneavoastra. Au fost aproape 7 ani grei, dar frumosi. Ne revedem curand”, a scris Rares Bogdan

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.