Rares Bogdan mesaj pentru români de Ziua Centenarului

MESAJUL MEU pentru toti fratii ROMANI de Ziua Centenarului Marii Uniri, scrie Rares Bogdan pe pagina de Facebook.

La mulți ani, România, oriunde te-ai afla! Gânduri pentru țara mea.

Rares Bogdan sarbatorind Centenarul in Alba Iulia (foto: Facebook)

Să iubești România atunci când îți dă totul, începând cu pământul ei minunat și istoria plină de bărbați care și-au făcut din națiune unicul crez, e ușor. S-o iubești însă acum, când pare că nu-și găsește orizontul, menirea, vederea și, mai ales oștenii, este sfâșietor. Oștenii suntem noi, doar să ne venim un pic în fire.

Țara nu ne are decât pe noi, iar dacă nu pricepem cât de generoasă este, câte ne suportă pământul ei, cum ne dăruiește totul – trebuie doar să privim și să întindem mâna după un măr – nu o merităm. Trag nădejde că ne vom trezi și o vom apăra și acum, când dușmanul se află în interior. Acest popor a scos arma, și-a dăruit sângele unui crez, unui ideal. Dacă acum 100 de ani, în condiții cumplite, fără speranță, o generație de politicieni care sacrificau totul pentru reîntregire au întors destinul ei, trebuie să găsim, în al 12-lea ceas, soluția pentru a ne ține laolaltă.

România Mare este unica mea ancoră. Mă ține în viață speranța că va fi, cândva, întreagă. Îmi ține de cald, de foame, îmi dă curaj. Să continuăm împreună, să o apărăm cu inima noastră reunită, rănită, dar curajoasă și plină de speranță!

La mulți ani, frați români, oriunde v-ați afla!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.