RAREȘ BOGDAN: „Invitații clasici se intorc in Platou. Toți!” COZMIN GUȘA: „Trompetele lui Coldea” nu vor mai avea acces la Realitatea TV!

RAREȘ BOGDAN REVINE DE MÂINE LA REALITATEA TV. Insă conflictul mediatic al anului pare a fi departe de a fi rezolvat.

Rares Bogdan

Rares Bogdan se intoarce la Realitatea TV

In timp ce moderatorul emisiunii „Jocuri de Putere” promite că TOTI invitații clasici/obisnuiți vor reveni in platou, patronul postului de televiziune, Cozmin Gusă, amenință ca „trompetele lui Coldea”, vizati fiind Oreste, Oana Stănciulescu sau Grigore Cartianu, nu vor mai pune piciorul in studiourile tv.

Modul in care se vor poziționa telespectatorii fideli ai Realitatii Tv, – boicot sau suport – depinde in mare masură de concretizarea promisiunilor facute de Rares Bogdan.

Situația conflictuală este analizată chiar de jurnalistul Grigore Cartianu intr-o postare pe pagina de socializare Facebook.

„Duminică seară, de la ora 21.00, Rareș Bogdan va reveni la pupitrul emisiunii „Jocuri de putere”. În urma discuțiilor cu Cozmin Gușă, el a hotărât să revină la pupitrul emisiunii.

În mesajul său, Rareș Bogdan dă de înțeles că va avea libertate totală în a-și alege invitații. Cozmin Gușă a comunicat însă, în direct, că „trompetele lui Coldea” nu vor mai avea acces la Realitatea TV. De văzut cum vor fi depistați acești „coldiști”…”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.